Widget Content Won't Appear

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  themeegg 1 year, 2 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1468

    mikepopcornent
    Participant

    Hi,

    I’m setting up my website and none of the widget areas that feature the home page or main content area will show any content. Help please.

    #1469

    themeegg
    Keymaster

    Hello MikePopcoment,
    Could you please set magazine template on home page?
    Here is some documentation about how to setup home page https://docs.themeegg.com/docs/eggnews/how-to-manage-home/. Could you please check this link ?
    Let us know if you have any query about themes and plugins our team always ready to help you .
    Regards,
    ThemeEgg Support Team.

    #1470

    mikepopcornent
    Participant

    Got it working, thank you!

    #1471

    themeegg
    Keymaster

    Glad to know it’s works.
    If you have some spare time could you please rate our theme https://wordpress.org/support/theme/eggnews/reviews/?filter=5 ?
    Regards,
    ThemeEgg Support Team

    #1473

    mikepopcornent
    Participant

    One more thing, do you have the suggested image sizes for each widget? I can’t seem to find it in the documentation.

    #1474

    themeegg
    Keymaster

    Please set feature image larger than 1200x1200px for all posts if possible.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.